Take Away alternatief

Take Away alternatief

Take Away alternatief

Concurrentie van platforms

Take Away is de grootste speler in de wereld van maaltijdbezorging. Dit betekent natuurlijk niet dat u zich neer moet leggen bij de commissies die u betaalt voor een bestelling. Als ondernemer is het aan u de uitdaging zoveel van uw klanten te motiveren via uw eigen kanalen te bestellen.

De makkelijkste manier om klanten over te halen via uw eigen kanalen te bestellen is het bieden van een website die net zo goed werkt als het platform van Take Away. De oplossing ligt dus in uw eigen handen! Wanneer de juiste marketingtools ingezet worden is het mogelijk 30-70% van uw bestellingen via uw eigen website te ontvangen. Een gemiddeld bezorgrestaurant bespaart hiermee al snel €10.000,- per jaar!

 

Bereken wat u betaald en wat u kunt besparen


 

Contact

Maak jouw klant weer écht jouw klant

Als ondernemer streeft u onafhankelijkheid na. Uw bestellingen laten lopen via de kanalen die u kiest en zoveel mogelijk veel uw eigen website. Elke bestelling via de eigen website betekent geen commissie aan de platforms. Maak uw klant weer écht uw klant! Platforms als Thuisbezorgd of concurrentie als Deliveroo en Uber Eats brengen klanten binnen, maar zitten wel tussen u en de klant en snoepen delen van de omzet weg. Neem het heft in eigen hand en zorg voor een platform dat vóór u werkt en niet alleen maar met u werkt en een deel van de winst pakt.  Dit kan met ons! CashDesk levert websites die veel vóór u kunnen doen. Uiterlijk, vindbaarheid en support zijn allemaal elementen die bij CashDesk uitstekend geregeld zijn.

Restaurant aanmelden

Uw restaurant aanmelden gaat makkelijk bij ons, wij zijn immers altijd bereikbaar via de telefoon of de mail. Zet de eerste stap, betreedt de wereld van maaltijdbezorging vol vertrouwen en goede moed omdat u weet dat er een sterk platform achter u staat (de eigen website gecreëerd door CashDesk). Geen percentages die verdwijnen, directe lijn met uw klanten, spaaracties naar eigen wens invullen het kan en moet allemaal om succesvol een eigen bezorgsite op te zetten. Ben jij er als ondernemer klaar voor het heft in eigen handen te nemen?

Uw website van CashDesk als beste alternatief Take Away

Wij maken uw website volledig in de huisstijl van uw restaurant, compleet met uw eigen logo. Bovendien besteden we veel aandacht aan het persoonlijk maken van uw website door middel van lettertypen, foto’s, kleurgebruik en extra functionaliteiten. Dit zorgt voor een professionele look en feel die 100% bij uw restaurant past. Een goede website is niets waard als uw klanten deze niet kunnen vinden. Daarom besteedt CashDesk veel tijd aan het goed vindbaar maken van uw site. Zo heeft u het meeste profijt van uw nieuwe, professionele website. Een bestelwebsite gemaakt door CashDesk is zoals het hoort: duidelijk en snel in gebruik voor de klant. Geen onnodige informatie, maar een prettige website waarop de klant eenvoudig kan bestellen. Lees hier alles over de voordelen van CashDesk website. De klant heeft zijn eten snel besteld en u heeft snel geld bespaard. Daarom zijn wij uw Partner in Delivery!

Neem nu contact op →