Deliveryhero

Deliveryhero

Koppeling Deliveryhero / CashDesk

In samenwerking met de orderleverancier voor bezorg en afhaal restaurants Deliveryhero hebben wij een koppeling ontwikkeld met onze kassa software. De koppeling zorgt ervoor dat uw orders automatisch en in uw kassa verwerkt worden. Op het orderplatform kunnen consumenten snel en gemakkelijk online eten bestellen bij bezorgrestaurants. De corebusiness van het bedrijf Deliveryhero bestaat uit het aanleveren van orders voor aangesloten restaurants. Wilt u meer weten over de koppeling? Neem dan contact met ons op of kijk op onze website wat Cashdesk voor u kan betekenen.

Hoe werkt Deliveryhero?

Hoe werkt het? Uw restaurant wordt aangesloten aan het online bestelplatform van Deliveryhero. Nadat uw restaurant gekoppeld is verschijnt uw restaurant op het bestelplatform. Consumenten kunnen nu orders bij uw restaurant plaatsen.

Hieronder enkele voordelen samengevat:

  1. Automatische import van orders
  2. Automatisch printen
  3. Waar de order ook vandaan komt u krijgt altijd een identieke bon
  4. Klantherkenning
  5. Regelt de bezorg route`s
  6. Houdt uw kassa bijDe koppeling

De menukaart is de vitrine van uw restaurant

Via de menukaart op het platform van Deliveryhero kunnen consumenten van elk gerecht een foto zien. Op deze manier kunt u uw product op elke gewenste wijze laten zien aan de gast.

De koppeling

Uw restaurant op het bestelplatform plaatsen kan dus een waardevolle toepassing zijn voor uw restaurant. Echter behoud Deliveryhero een fee waardoor elke order u ook geld kost, CashDesk heeft hier een kosten besparende oplossing voor. Wilt u meer weten over onze oplossing kijk dan hier! Neem dan contact met ons op of kijk op onze website wat Cashdesk voor u kan betekenen. Lees onze blog over andere software voor uw horecabedrijf.

 

Wilt u de do`s en dont`s voor de website van uw restaurant?  Klik dan hier

 

Lees onze blogs voor andere handige tips en trends
https://www.cashdesk.be/blog/

 

Al onze koppelingen staan hier