00 32 33037966        Demo

Deliveroo

Deliveroo

Koppeling Deliveroo / CashDesk

Via de website van Deliveroo kunnen maaltijden worden besteld bij restaurants die zelf geen bezorgdienst hebben. De order leverancier levert niet alleen de orders aan restaurants maar ook de bijbehorende koeriers, voor restaurants die daar zelf niet over beschikken.
Wilt u meer weten over de koppeling met Deliveroo? Neem dan contact met ons op of kijk op onze website wat Cashdesk voor u kan betekenen.

Hoe werkt Deliveroo?

Hoe werkt het? De koeriers moeten weten wie er besteld heeft, dit gebeurd door middel van een app. De koeriers van Deliveroo worden via een app op de hoogte gebracht waar de maaltijden opgehaald en afgeleverd moet worden.
De bestelling wordt direct op uw printers uitgeprint door CashDesk kassa software.

 

Deliveroo maaltijdbezorger


De menukaart is de vitrine van uw restaurant

Via de menukaart op het platform van Deliveroo kunnen consumenten van elk gerecht een foto zien. Op deze manier kunt u uw product op elke gewenste wijze laten zien aan de gast.


Wat doet de link tussen Deliveroo en CashDesk precies?

  1.  Automatische import van orders
  2. Automatisch printen
  3. Waar de order ook vandaan komt u krijgt altijd een identieke bon
  4. Klantherkenning
  5. Houdt uw kassa bij

 

De koppeling

Uw restaurant op het bestelplatform plaatsen kan dus een waardevolle toepassing zijn voor uw restaurant. Echter behoud Deliveroo een fee waardoor elke order u ook geld kost, CashDesk heeft hier een kosten besparende oplossing voor. Wilt u meer weten over onze oplossing kijk dan hier! Neem dan contact met ons op of kijk op onze website wat Cashdesk voor u kan betekenen. Lees onze blog over andere software voor uw horecabedrijf.

 

 

Wilt u de do`s en dont`s voor de website van uw restaurant?  Klik dan hier

 

Lees onze blogs voor andere handige tips en trends
https://www.cashdesk.be/blog/

 

Al onze koppelingen staan hier