Zo optimaliseert u de menukaart van uw restaurant

Als restauranteigenaar is het belangrijk dat u ervoor zorgt dat uw restaurant met de tijd mee gaat. Een onderdeel wat daarin vaak wordt vergeten is er één waar elke gast mee in aanraking komt: de menukaart. In deze blog vertellen we hoe u uw menukaart kunt optimaliseren voor deze tijd. Vormgeving De menukaart is een …

9 tips om nieuw personeel te vinden voor uw restaurant

De mensen die voor u werken zijn het gezicht en het hart van uw onderneming. Uw personeel is daarmee één van de belangrijkste onderdelen van uw restaurant. Goed personeel blijkt in de praktijk echter vaak moeilijk te vinden. In deze blog delen we een aantal praktische tips voor het vinden en aannemen van geschikt personeel …

Welk vervoersmiddel is geschikt voor uw bezorgservice?

In de snel bewegende wereld van deze tijd is (online) eten bestellen populairder dan ooit. Niet alleen de friet- en shoarma-zaak, maar ook het top-restaurant bezorgt eten aan huis. Het is snel, gemakkelijk, betaalbaar, en er komen steeds meer gezonde opties bij. Wilt u uw maaltijden ook bij uw klanten thuis afleveren, of wilt u …

Hoe efficiënter werken kan resulteren in meer omzet

Een inefficiënte keuken of niet soepel lopend restaurant kan erg frustrerend zijn. Een keuken die vastloopt, gasten die te lang moeten wachten, over- of onderbezetting, allemaal zaken die u als restauranteigenaar liever zou voorkomen. In deze blog geven we vijf tips om efficiënter te werken, zodat uw restaurant een prettigere plek wordt om te werken …

Website maken voor uw restaurant: de do’s en don’ts!

Wat voor restaurant u ook heeft, een website is tegenwoordig onmisbaar voor elke horecagelegenheid. Zelfs als u al jaren zonder website een restaurant beheert, is het hoog tijd om daar verandering in te brengen. Klanten bestellen hun eten via het internet of oriënteren zich online alvorens een tafel te reserveren. Een website is dus belangrijk, …