Dark kitchens: de toekomst van bezorgrestaurants?

De wereld van bezorgrestaurants is continu in beweging. Veranderende wensen en behoeften vanuit de doelgroep hebben een sterke invloed op de markt, evenals technologische ontwikkelingen. De combinatie van een afnemende behoefte om uit eten te gaan en de mogelijkheid om een geheel restaurant online draaiende te houden hebben geresulteerd in een nieuw fenomeen: dark kitchens.  …

Werken zonder tablet van UberEats, Deliveroo en TakeAway

Bestellingen komen van alle kanten je bezorgrestaurant binnen. Online bestellingen via je eigen website , TakeAway, Deliveroo en UberEats. Offline bestellingen worden telefonisch geplaatst. Mogelijk wordt een deel van jouw omzet ook gegenereerd via afhaal- of restaurantgasten. Zou het niet ideaal zijn als je al deze bestellingen binnen één systeem kunt verwerken? CashDesk is in …

Restaurant beginnen: franchise vs zelf starten

Wilt u uw eigen restaurant beginnen? Dat is een ambitieus plan wat een hoop risico’s met zich meebrengt. Door u aan te sluiten bij een franchise onderneming elimineert u een hoop risico’s, maar hier verliest u deels uw individuele vrijheid mee. Niet zo gek dus dat veel beginnende ondernemers twijfelen tussen franchising en zelf starten. …

Foodora nu ook geïntegreerd in POS-systeem bezorgrestaurants

Het POS-systeem van Cashdesk heeft als eerste in Belgie een koppeling met bestelwebsite Foodora gerealiseerd. Daarmee wordt het voor restaurants die van oorsprong niet bezorgen mogelijk om extra omzet te genereren. Voor de consument betekent dit meer keuze in welke warme maaltijd ze op hun eettafel willen laten neerzetten. ‘Het is een heel bijzonder proces. …

Eten bezorgen: Zo bepaalt u de omvang van uw bezorggebied

Mensen bestellen tegenwoordig veel vaker eten dan vroeger. De maaltijden van uw restaurant thuis laten bezorgen kan dan ook een enorme groei in omzet en naamsbekendheid betekenen. Mensen bestellen niet alleen meer een vette hap, ook de biefstukken en salades worden tegenwoordig aan huis bezorgd. Denkt u er ook aan om uw maaltijden te laten …

Een bestelkiosk in uw restaurant: 5 voordelen

U ziet ze waarschijnlijk op steeds meer plekken verschijnen: bestelkiosk systemen. U gebruikt ze om zelf uw tickets in te checken op het vliegveld of om een bestelling te plaatsen bij McDonalds. Maar wat is zo’n bestelkiosk nu precies en wat kan het voor uw restaurant betekenen? In deze blog leggen we uit wat een bestelkiosk, …

Gaat uw restaurant met de tijd mee?

De wereld verandert enorm snel, zo ook de restaurant-wereld. Van online vindbaarheid en bestel-apps tot multifunctionele kassasystemen. Hoe goed gaat uw restaurant met de tijd mee? In deze blog komt u erachter. We zetten de belangrijkste ontwikkelingen uiteen en vertellen u hoe u hiervan kunt profiteren. Klanten oriënteren zich online De grootste ontwikkeling van de …