Leveringssoftware

Leveringssoftware

Van orderontvangst tot levering via een professioneel kassasysteem: CashDesk-bezorgsoftware

Het professionele POS-systeem is voorzien van een touchscreen dat ervoor zorgt dat u in een paar simpele stappen uw order kunt invoeren. Betrouwbaar, eenvoudig en snel orders invoeren bespaart u tijd en zorgt voor kwaliteit. CashDesk is daarom een echte salesbooster voor uw bedrijf. Maakt u liever gebruik van een pc? CashDesk werkt ook met toetsenbord en muis.

Ons hardwareassortiment raadpleegt u hier .

Uitgelichte posts

Regelt de bezorgroutes

Adressen handmatig invoeren om een route op te zoeken behoort voorgoed tot het verleden. CashDesk laat meteen de juist route zien.

Regelt alle orders

Automatische import van orders van Takeaway.com, Hungry en andere bestelsites. Ook duurt het handmatig invoeren van orders minder dan 1 minuut

Houdt uw kassa bij

Of het nu gaat om orders, uw uitgaven of het kasgeld bij de koeriers: CashDesk heeft alles onder controle.

Kent uw klanten

Heeft een klant eerder besteld? Alle gegevens van deze klant zijn dan bekend in CashDesk. De volgende bestelling zal daardoor nog sneller ingevoerd kunnen worden en... de klant voelt zich koning!

Wat doet onze bezorgsoftware?

Koppeling met bestelsites

CashDesk heeft als enige systeem een uiterst slimme koppeling opgezet met dé grote etenbestelsites zoals Takeaway.com, UberEats, Deliveroo en andere orderleveranciers. Deze orders komen direct in uw kassa! Het overtypen van mailtjes en faxen behoort voorgoed tot het verleden. Ook koppelingen met uw bestaande website zijn mogelijk.

Kassa, keuken en bezorgers

Een 3-tal dashboardfuncties maakt de status van een order snel duidelijk: de kassa, in de keuken of bij de bezorgers. Uiteraard met de juiste informatie voor elke werkplek en natuurlijk ook printbaar. Voor de bezorgers zelfs een automatische routeplanning. Contante orders worden automatisch geteld bij de bezorger. Hierdoor is er altijd een controle op uw kasmiddelen. Een order toch even uit het oog verloren? CashDesk brengt u op de hoogte als de orderdoorlooptijd te lang duurt.

Veel opties kunnen worden geconfigureerd via de instellingen. Hierdoor is CashDesk instelbaar voor kleine maar ook grote bezorgrestaurants.

 

       

Klantenherkenning

Het klantenbestand geeft direct zicht op wie uw klanten zijn en waar ze zich bevinden. Ook hierin zijn slimme opties opgenomen zoals de klantherkenning op basis van eerdere bestellingen. Met onze unieke telefoonkoppeling ziet u direct wie belt en worden de gegevens zichtbaar in CashDesk. Uw klant voelt zich direct herkend en het voorkomt onnodige wachttijden aan de kassa en telefoon. U kunt direct beginnen met het invoeren van het order.

Voor nieuwe klanten maken wij het invoeren nog eenvoudiger. Een postcode en huisnummer invoeren is voldoende. De online postcodecontrole geeft de juiste straatnaam en plaats weer.

Koeriers en bezorging

In de koeriersfunctie ziet u direct welke koeriers aangemeld zijn en welke orders klaar zijn om geleverd te worden. Er is een extra veiligheid ingebouwd die ervoor zorgt dat uw bezorgers nooit te veel kasgeld bij zich hebben.

Een rittenstaat geeft aan het eind van de dienst aan welke ritten zijn gereden door welke koerier.

Weet u graag waar uw koeriers zich bevinden? Met onze speciale bezorgerapp (gps track & trace) kunt u precies zien waar de koeriers zich bevinden.

De kassasoftware houdt de begin- en eindtijden automatisch bij zodat u deze eenvoudig kunt koppelen aan uw loonpakket.

Bezorgerapp
Bezorgerapp

blog

Managementrapporten

Naast het orderproces is er uiteraard ook gedacht aan managementrapporten. Uw omzetgroei kan direct worden opgevolgd en gestuurd. Diverse rapporten en grafieken maken uw business overzichtelijk. Eenvoudige functie om uw omzetgegevens eenvoudig naar uw boekhoudpakket te exporteren.

blog

blog

Marketing

CashDesk is niet alleen een orderverwerkingssysteem maar ook een marketingtool. Diverse marketingtools zorgen ervoor dat uw eigen website meer bezoekers en orders oplevert! Wij helpen u berekenen wat dit in uw geval kan betekenen. Vaak zijn dat duizenden euro’s op jaarbasis.

Sparen is ’trending’. De klantenspaarkaart anno 2016: Een compleet loyaliteitsprogramma om klanten aan u te binden en te laten bestellen via uw eigen website.

Via onze blog geven we regelmatig belangrijke marketingtips die u zelf kunt toepassen. Hulp nodig? Wij bieden ook marketingoplossingen aan.

blog

Franchisebedrijven

Als franchisegever wil u controle houden over de aangesloten restaurants. Ons portal voor franchisegevers biedt een antwoord op alle vragen. Uiteraard volledig live en ‘in de cloud’. Vergelijkingen met voorgaande dagen, status per order, een compleet labour management, KPI’s en nog veel meer. Weet u graag precies waar uw klanten zich bevinden? Bekijk het op de heatmap en u ziet het precies.

    

Ondersteuning

CashDesk is een 100% Nederlands product met Nederlandse ondersteuning. Ook in de voor u kritieke (leverings)uren. Onze bezorgsoftware is geschikt voor elk bezorg- en afhaalrestaurant zoals pizzeria’s, sushirestaurants, saladebars, snackbars en andere fastfood restaurants