Hogere bestelwaarde per bestelling door bestelpalen
Werken met een bestelpaal in je afhaalrestaurant kent veel voordelen. Er is minder miscommunicatie, je hebt minder personeel nodig en via bestelpalen heb je een bewezen hogere bestelwaarde per bestelling. Je hebt dus minder kosten, maar wel een hogere omzet.
Omdat de bestelpaal als een betrouwbare werknemer functioneert, heb je minder personeel nodig. Zo elimineer je fouten en voorkom je verlies. Daarnaast bestellen gasten tot wel 20% meer bij een bestelpaal en gaat het bestellen sneller.
De bestelpalen sturen de bestellingen van klanten direct door naar de keuken. Werk je met meerdere keukens? Dan zorgt de bestelpaal ervoor dat de juiste bestellingen bij de juiste keuken terechtkomt. Nadat een klant een bestelling heeft ingevoerd, verschijnt deze rechtstreeks in je CashDesk systeem. De bonnen worden uitgeprint in de verschillende keukens.
De bestelpaal communiceert snel en nauwkeurig met de rest van je medewerkers. Het bestelproces verloopt daardoor soepel en gestroomlijnd.
Nadat gasten hun bestelling hebben samengesteld, kunnen ze direct betalen. Ook dit gebeurt snel en nauwkeurig. Nooit meer een kasverschil dus.
Je hebt de mogelijkheid om alle gerechten en dranken van je menukaart toe te voegen en in categorieën te plaatsen. Vooral als je restaurant een grote menukaart heeft, kan je zo het bestelproces versnellen. Daarbij kan hij in je eigen huisstijl worden gemaakt en kan je aantrekkelijke foto’s toevoegen bij je gerechten.
Als je een restaurant hebt met veel keuze aan producten, denk maar aan wokgerechten, dan is de bestelpaal ook een toegevoegde waarde. Als een klant bij je medewerker een bestelling doet en zeven keuzes per gerecht moet maken, kost dat veel tijd. En ook het maken van keuzes is lastig. Juist bij dit soort restaurants levert een bestelpaal flinke voordelen op.
Je kunt je klanten ook via een QR-code laten bestellen. Dit is een relatief goedkope oplossing omdat je geen investering hoeft de doen in hardware. Naast een kiosksysteem is het dus ook mogelijk QR-systemen te integreren.
Een bestelpaal is een slimme investering met onmiddellijk resultaat. Zorg ervoor dat je hem op een zichtbare plek in je restaurant plaatst en dat hij in het oog springt. Gasten worden automatisch aangetrokken door de bestelpaal, waardoor de drukte aan de besteltoog vermindert.
De voordelen van de CashDesk bestelpaal op een rij: