Bestelkiosk

Bestelkiosk

Hogere omzet voor uw restaurant door bestelkiosken

Werken met een bestelkiosk in uw restaurant brengt veel voordelen met zich mee. Zo zal er een stuk minder miscommunicatie zijn tussen de gasten, de kassa en de keuken. Dit zorgt ervoor dat er minder bestellingen verkeerd bereid worden en er dus minder verloren gaat. Omdat de bestelkiosk als een betrouwbare werknemer functioneert, hoeft u ook minder personeel in te zetten, wat nog meer menselijke fouten uitsluit.

Daarnaast bestellen gasten vaak meer bij een bestelkiosk dan bij een werknemer aan de kassa en gaat het bestellen ook nog eens sneller. Dit alles zorgt ervoor dat een bestelkiosk uw inkomsten en omzet kan verhogen.

Sturen bestellingen automatisch naar de keuken

De bestelkiosken sturen de bestellingen van klanten direct naar de keuken. Werkt u met meerdere keukens? Dan zorgt de bestelkiosk ervoor dat de juiste bestellingen bij de juiste keuken terechtkomen.

Geven bestellingen nauwkeurig door

Nooit meer miscommunicatie en onleesbare handschriften. De bestelkiosken geven de bestellingen altijd nauwkeurig door aan de keuken.

Stroomlijnen het bestelproces

De bestelkiosk communiceert snel en nauwkeurig met de rest van uw medewerkers. Het bestelproces zal daardoor soepel en gestroomlijnd verlopen.

Accepteren betalingen

Nadat gasten hun bestelling hebben samengesteld, kunnen ze direct aan de bestelkiosk betalen. Ook dit gebeurt snel en nauwkeurig. Nooit meer een kasverschil dus.

Kiosksoftware op maat

U kunt de software van de bestelkiosk, ook wel kiosksoftware genoemd, helemaal naar uw eigen wensen aanpassen. Zo kunt u het kleurenschema volledig aanpassen aan de huisstijl van uw restaurant en kunt u uw eigen logo toevoegen.

De bestelkiosk geeft u de mogelijkheid om alle gerechten van uw menukaart toe te voegen en in categorieën te plaatsen. Zeker als uw restaurant een grote menukaart heeft, kan dit het bestelproces versnellen. Ten slotte kunt u uw gerechten nog aantrekkelijker maken door mooie foto’s toe te voegen.

Direct resultaat

Een bestelkiosk is een investering, maar wel een waar u direct resultaat van kunt zien. Zorg ervoor dat u de bestelkiosk op een slimme plaats in uw restaurant zet en dat deze in het oog springt. Gasten zullen dan automatisch aangetrokken worden door de bestelkiosk, wat de drukte aan de kassa aanzienlijk vermindert.

Doordat er minder handelingen nodig zijn aan de kassa, kunt u de werknemers ervan op een andere plaats in het restaurant inzetten of kunt u besparen op personeelskosten.

Installatie door CashDesk

Als u een bestelkiosk bij CashDesk koopt, dan zorgen wij ervoor dat deze bij u in het restaurant geïnstalleerd wordt. Hierdoor bespaart u tijd en geld, en weet u zeker dat zowel de kiosk als de kiosksoftware correct geïnstalleerd worden. Zodra de bestelkiosk geïnstalleerd is, kunt u profiteren van alle voordelen die de kiosk uw restaurant kan bieden.

Bestelkiosk kopen voor in uw restaurant

Wil u ook profiteren van de voordelen van een bestelkiosk in uw restaurant? Of bent u benieuwd wat een bestelkiosk exact voor uw restaurant kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag de opties met u.