Websites

Websites

Uw eigen website voor uw bezorg of take away restaurant

We hoeven u niet uit te leggen hoe belangrijk het internet is geworden voor de horecasector. Een website is dan ook het visitekaartje van uw restaurant geworden. Als klanten naar u zoeken wilt u uiteraard goed voor de dag komen met een mooie, professionele website. CashDesk kan u hierbij helpen. Wij zorgen dat u een representatieve en goed vindbare website heeft die geheel voldoet aan de eisen en wensen van u en uw klanten. Uiteraard volledig in uw eigen huisstijl.

 

Met een goede site biedt u uw klanten een goed alternatief voor bestelwebsites zoals TakeAway  en Deliveroo. Wanneer klanten op uw eigen website een maaltijd bestellen hoeft u geen commissie te betalen aan derde partijen. Iedere klant die direct bij u bestelt levert al zo’n 14% besparing op, dat is 14% extra geld op uw rekening! Een eigen website is daarmee altijd snel terugverdiend!

Op maat gemaakt

Wij maken uw website volledig in de huisstijl van uw restaurant, compleet met uw eigen logo. Bovendien besteden we veel aandacht aan het persoonlijk maken van uw website door middel van lettertypen, foto’s, kleurgebruik en extra functionaliteiten. Dit zorgt voor een professionele look en feel die 100% bij uw restaurant past.

Duidelijk en snel

Een bestelwebsite gemaakt door CashDesk is zoals het hoort: duidelijk en snel in gebruik voor de klant. Geen onnodige informatie, maar een prettige website waarop de klant eenvoudig kan bestellen. De klant heeft zijn eten snel besteld en u heeft snel geld bespaard.

Volledig responsive

Meer dan 70% procent van uw klanten bestelt via een mobiel apparaat. Daarom leveren wij uitsluitend responsive websites die zich aanpassen aan het apparaat waarop ze worden gebruikt. Uw nieuwe website is dus ook geschikt voor smartphones en tablets.

Goed gevonden worden

Een goede website is niets waard als uw klanten deze niet kunnen vinden. Daarom besteedt CashDesk veel tijd aan het goed vindbaar maken van uw site. Zo heeft u het meeste profijt van uw nieuwe, professionele website.

Onze voordelen

 

 • Een professionele bestelwebsite
 • Bestelmodule met diverse betaalmogelijkheden
 • Lage online bankkosten
 • Geen commissies aan derde partijen
 • Geef klanten de keuze tussen bezorgen of afhalen
 • Goede vindbaarheid in Google
 • Menukaart zelf aan te passen
 • Teksten op de website zelf aan te passen
 • Productfoto’s bij de menukaart mogelijk
 • Ook geschikt voor smartphones en tablets
 • Een eigen online bank account
 • Vast maandbedrag (geen verborgen kosten)
 • Klanten krijgen een eigen account
 • Geef klanten de mogelijkheid om voor korting te sparen
 • Live order tracking

Website voor een bezorgrestaurant

De websites die wij maken scoren goed in Google, waardoor klanten u gemakkelijk online kunnen vinden. Wij zorgen ervoor dat niet alleen uw restaurant, maar ook uw producten goed gevonden kunnen worden. Uw klanten zoeken niet op uw bedrijfsnaam maar op de producten die u verkoopt zoals ‘sushi bestellen’ of ‘pizza bestellen’.

 

Als u een bezorgrestaurant heeft kunt u bovendien veel geld besparen op online orders. Door de commissie van derde partijen als Thuisbezorgd te omzeilen is alle omzet echt voor u. Een goede bestelwebsite of bestelshop levert daarom veel geld op en is dan ook snel terugverdiend.

Website voor een restaurant

Ook wanneer u een regulier restaurant heeft, is een goede website van groot belang voor uw bedrijf. Veel van uw klanten kijken voor een bezoek aan uw restaurant even snel op uw website, bijvoorbeeld om uw openingstijden of menu te checken. Een professionele uitstraling is ook dan uiterst belangrijk.

 

Bovendien bekijkt meer dan 65% van de bezoekers uw website via een mobiel apparaat. Daarom besteden wij ruimschoots aandacht aan het maken van een website die zich aanpast aan het formaat waarop deze bekeken wordt. Of uw gasten u nu opzoeken op hun laptop, tablet of telefoon; uw website ziet er altijd goed uit.

Winst op korte en lange termijn

Wij vinden het belangrijk dat u niet alleen nu tevreden bent met uw nieuwe website, maar ook nog over één, twee of vijf jaar. Een website van CashDesk wordt dan ook zo gemaakt dat u nog jarenlang goed vindbaar en relevant blijft. Hierdoor is een website niet alleen een investering die zich op de korte termijn terugbetaald, maar ook een die op de lange termijn nog voor veel omzet zal zorgen. Dit realiseren wij door niet alleen naar de website zelf te kijken, maar ook te kijken naar andere mogelijkheden om uw restaurant online beter vindbaar te maken.

 

Wilt u ook profiteren van alle voordelen die een website van CashDesk te bieden heeft? Wilt u goed vindbaar zijn en blijven? Wilt u niet langer commissie betalen aan derde partijen? Neem dan contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden met u!