Bestellen via een gebruiksvriendelijke app

Bestellen via een gebruiksvriendelijke app

Een bestel app voor uw restaurant

Naast het leveren van een op maat gemaakte website leveren wij bij Cashdesk nu ook een persoonlijke bestel app voor uw restaurant! Een app van úw restaurant, gratis te downloaden in de App Store (iOS) of Google Play Store (Android). Zo biedt u uw klanten een extra optie om via uw eigen kanalen te bestellen. De app wordt gebouwd in een stijl die bij uw restaurant past, met een hoge gebruiksvriendelijkheid en de optie om pushberichten te sturen. Zo biedt uw eigen bestel app talloze voordelen.

 

App in eigen huisstijl

De app voor uw restaurant wordt gemaakt in uw huisstijl door gebruik van uw logo, foto’s, lettertypen en kleurgebruik. Zo zal de bestel app vertrouwd aanvoelen voor uw vaste klanten en past deze in het imago dat u als restaurant probeert uit te stralen.

Gebruiksvriendelijkheid

Bij CashDesk stellen we u en uw klanten centraal. In eerste instantie moet de bestel app ervoor zorgen dat klanten gemakkelijk en snel een bestelling kunnen plaatsen. Bij de app zal gebruiksvriendelijkheid daarom de hoogste prioriteit hebben aangezien dit van grote invloed is op de klanttevredenheid.

Responsive applicatie

Omdat klanten niet alleen bestellen via smartphones, maar ook via tablets, maken wij bij CashDesk een responsive applicatie die geschikt is voor alle formaten smartphones en tablets.

Pushberichten sturen

Wij bieden u de optie om via uw bestel app pushberichten te versturen naar uw klantenbestand. Zo worden uw aanbiedingen en/of acties nog effectiever!

Onze voordelen

bestel app horeca

Wellicht bent u er al druk mee bezig om zoveel mogelijk te klanten via uw eigen website te laten bestellen. In dat geval bent u goed op weg om de regie terug in eigen handen te krijgen over uw inkomende bestellingen. Zo kunt u verloren commissiekosten aan bezorgplatforms als Thuisbezorg beperken. Het aanbieden van een bestel app kan een mooie volgende stap zijn in dit proces. Wanneer u uw klanten via de website, social media kanalen en andere marketingtools naar uw bestel app weet te verwijzen biedt dit mogelijkheden om tot wel 70% van de bestellingen via uw eigen website en bestel app te ontvangen. Zo vermijdt u een groot deel van de commissiekosten die de bestelplatforms rekenen. Via deze pagina kunt u gemakkelijk berekenen hoeveel u kunt besparen met het binnenhalen van klanten via uw eigen kanalen.

 

Betere uitstraling met een bestel app

Naast het plaatsen van orders kunnen klanten ook algemene informatie op de bestel app inzien, net als op uw website. Deze informatie, zoals contactgegevens en openingstijden, worden gesynchroniseerd met uw eigen website. Zo voorkomen we dat u informatie op één van uw kanalen hebt staan die niet up-to-date is. U hoeft een wijziging maar één keer door te voeren.

Tot slot draagt een bestel app bij aan een professionele uitstraling en kan het in combinatie met alle concrete voordelen een mooie toevoeging zijn aan uw restaurant. Heeft u interesse in uw eigen bestel app of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op!