00 32 33037966        Demo

Deliverix

Deliverix

Koppeling Deliverix / CashDesk

In samenwerking met Deliverix hebben wij een koppeling ontwikkeld met onze kassa software. Door de koppeling blijft het CashDesk systeem met de website communiceren.
Wilt u meer weten over de koppeling of een eigen bestel website? Neem dan contact met ons op of kijk op onze website wat Cashdesk voor u kan betekenen.

Hieronder enkele voordelen van de koppeling met Deliverix samengevat:

  1. Communicatie tussen website en kassasysteem
  2. De website is mobiel vriendelijk
  3. Marketing mogelijkheden

 

Een website wordt met uw eigen logo en in uw huisstijl met een professionele look & feel geleverd waardoor de website past bij de uitstraling van het restaurant.
Bestellingen worden aangeleverd door middel van een bon printer. Bij het ontvangen van het systeem stellen wij uw computer zo in dat de computer automatisch bestellingen uitprint.
Deze koppeling is erg flexibel en geschikt voor elk restaurant, als u meer wilt weten over de koppeling kunt u hier contact met ons opnemen.

 

Wilt u de do`s en dont`s voor de website van uw restaurant?  Klik dan hier

 

Lees onze blogs voor andere handige tips en trends
https://www.cashdesk.be/blog/

 

Al onze koppelingen staan hier

 

Over Cashdesk

CashDesk werkt uitermate efficiënt en importeert orders van externe systemen zoals Deliverix. Deze koppeling zorgt ervoor dat deze orders automatisch binnenkomen in uw CashDesk kassasysteem. Cashdesk is een internationaal opererende leverancier op het gebied van software en POS-systemen voor afhaal- en bezorgrestaurants en voor traditionele restaurant`s. Naast Deliverix heeft het POS-systeem van Cashdesk koppelingen met diverse bestelwebsites en diensten, waardoor restaurants orders van verschillende partijen in één systeem overzichtelijk ontvangen en er geen kostbare minuten verloren gaan. Als u alle koppelingen net als die van Deliverix wilt bekijken dan kunt u kijken op de pagina partner connections. In Nederland is Cashdesk dé specialist in de bezorgmarkt.
Wilt u weten wat CashDesk voor u kan betekenen neem dan contact met ons op!