Eten bezorgen: Zo bepaalt u de omvang van uw bezorggebied

Mensen bestellen tegenwoordig veel vaker eten dan vroeger. De maaltijden van uw restaurant thuis laten bezorgen kan dan ook een enorme groei in omzet en naamsbekendheid betekenen. Mensen bestellen niet alleen meer een vette hap, ook de biefstukken en salades worden tegenwoordig aan huis bezorgd. Denkt u er ook aan om uw maaltijden te laten …

Gaat uw restaurant met de tijd mee?

De wereld verandert enorm snel, zo ook de restaurant-wereld. Van online vindbaarheid en bestel-apps tot multifunctionele kassasystemen. Hoe goed gaat uw restaurant met de tijd mee? In deze blog komt u erachter. We zetten de belangrijkste ontwikkelingen uiteen en vertellen u hoe u hiervan kunt profiteren. Klanten oriënteren zich online De grootste ontwikkeling van de …

Zo optimaliseert u de menukaart van uw restaurant

Als restauranteigenaar is het belangrijk dat u ervoor zorgt dat uw restaurant met de tijd mee gaat. Een onderdeel wat daarin vaak wordt vergeten is er één waar elke gast mee in aanraking komt: de menukaart. In deze blog vertellen we hoe u uw menukaart kunt optimaliseren voor deze tijd. Vormgeving De menukaart is een …

9 tips om nieuw personeel te vinden voor uw restaurant

De mensen die voor u werken zijn het gezicht en het hart van uw onderneming. Uw personeel is daarmee één van de belangrijkste onderdelen van uw restaurant. Goed personeel blijkt in de praktijk echter vaak moeilijk te vinden. In deze blog delen we een aantal praktische tips voor het vinden en aannemen van geschikt personeel …

Які від транспарту падыходзіць для вашай службы дастаўкі? Парады па выкарыстанні электрычнага і неэлектрычнага транспарту

Дастаўка ежы значна набыла папулярнасць у апошнія гады, а пасля пандэміі каранавіруса яна стала больш папулярнай, чым калі-небудзь. У дынамічным свеце людзі могуць замовіць ежу з дастаўкай усяго ў некалькі клікаў. І дастаўку ажыццяўляе не толькі мясцовая шаўрма: да гэтай тэндэнцыі далучаюцца і рэстараны з зоркамі Мішлен. Заказваць і атрымліваць ежу з дастаўкай лёгка, даступна …

Hoe efficiënter werken kan resulteren in meer omzet

Een inefficiënte keuken of niet soepel lopend restaurant kan erg frustrerend zijn. Een keuken die vastloopt, gasten die te lang moeten wachten, over- of onderbezetting, allemaal zaken die u als restauranteigenaar liever zou voorkomen. In deze blog geven we vijf tips om efficiënter te werken, zodat uw restaurant een prettigere plek wordt om te werken …

Website maken voor uw restaurant: de do’s en don’ts!

Wat voor restaurant u ook heeft, een website is tegenwoordig onmisbaar voor elke horecagelegenheid. Zelfs als u al jaren zonder website een restaurant beheert, is het hoog tijd om daar verandering in te brengen. Klanten bestellen hun eten via het internet of oriënteren zich online alvorens een tafel te reserveren. Een website is dus belangrijk, …